Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Maleta Pedagògica Llar d'Infants 2
“La Maleta Pedagògica” arriba a la Llar d'Infants Pública Minerva
El projecte de psicologia infantil es va presentar dimarts 9 d'abril. La iniciativa ofereix un servei d'educació emocional a les famílies amb fills i filles de fins a dotze anys, a través del treball amb contes.

El passat dimarts 9 d'abril es va presentar el projecte de La Maleta Pedagògica a la Llar d'Infants Pública Minerva de Sant Andreu de Llavaneres. Les famílies que hi van assistir van poder escoltar les explicacions de Marta Salvany, psicòloga municipal, així com dels professionals de les regidories de Benestar Social i d'Educació d'aquest consistori.

La Maleta Pedagògica és un projecte del servei psicològic municipal que va néixer el 2017 i que ofereix ajuda als infants i a les famílies en matèria d'educació emocional des d'una perspectiva entenedora. També ressol les inquietuds i les pors dels infants a través de diferents recursos. Tot plegat, mitjançant el treball amb contes.  De fet, la col·lecció del projecte ja compta amb més de cent títols. En la presentació, l'animadora Núria Corominas va explicar quatre dels tretze nous contes incorporats a la col·lecció.

Diputació de Barcelona
^