Escola municipal de música
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres

Període finalitzat. Per inscripcions fora de termini podeu sol·licitar plaça en aquest enllaç o a través dels canals de contacte del centre

L'Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l'estiu. Per aquest motiu, aquests dies obre les seves portes a les famílies i alumnes que estiguin interessats en els estudis musicals.

Portes obertes, del 6 al 9 de maig

Per aquelles famílies i futurs alumnes que vulguin conèixer més de prop el funcionament de l'Escola de Música, podeu assistir a les jornades de portes obertes del 6 al 9 de maig, de 16 a 20 h (Carretera de Sant Vicenç, 14 – Edifici Can Caralt). Us atendran de forma individualitzada per ensenyar-vos l'espai, explicar-vos l'oferta educativa i resoldre els vostres dubtes.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

  • Projecte Cluster, activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall.
    • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
    • Cor escolar, per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Una iniciació a la música a través del cant coral, una oportunitat per aprendre a utilitzar els recursos de la veu.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, com el Ballmanetes per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família, Música per a uns versos sobre la relació de la música i la literatura, o Música i cinema en col·laboració amb la Biblioteca Municipal. En podeu estar puntualment informats a través de l'escola o els canals de comunicació de l'Ajuntament.

Una diversa oferta instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, música de cambra, combo, conjunt de percussió o conjunt de música electrònica.  

oferta instrumentalPer a més informació, contacteu amb l'Escola Municipal de Música a escolamusica@ajllavaneres.cat, al 93 792 92 80 o adreçant-vos a Carretera de Sant Vicenç, 14 (Edifici Can Caralt) en horari de secretaria, de dilluns a dijous de 16 a 20h.

Oferta educativa 2019-2020

Oferta educativa 2019-2020

Fitxer: Oferta_educativa_2019_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 135,03 kB

Diputació de Barcelona
^