Destacats participaciˇ
06.05.2019
Com t'imagines l'espai del migdia a l'escola dels teus fills/es?
La Generalitat engega un procÚs participatiu per 'construir junts' l'estona de menjador escolar a les escoles catalanes

El Departament d'Educaciˇ impulsa un procÚs participatiu en relaciˇ als menjadors escolars. Sota el tÝtol Constru´m junts l'espai de migdia, es pretÚn definir com ha de ser l'espai de migdia en els centres educatius a travÚs del mÓxim consens entre tots els agents implicats. Actualment uns 400.000 alumnes catalans mengen diÓriament als aproximadament 2.000 menjadors escolars que hi ha a Catalunya.

El debat, que girarÓ entorn a tres eixos temÓtics proposats, que sˇn l’espai de migdia en el projecte educatiu de centre, l’alimentaciˇ i la qualitat del servei, s’estructura en dues fases. La primera, que anirÓ de maig a juliol, estÓ adrešada a tota la ciutadania, especialment a les persones, associacions i entitats vinculades al sector. S’hi podrÓ participar a travÚs de sessions presencials arreu del territori, sessions autogestionades i de manera online a travÚs del portal.

Pel que fa a la segona fase, que anirÓ de setembre a octubre, s’hi sumaran els infants i joves dels centres educatius i dels ˛rgans participatius formats per infants. Es fa amb posterioritat perquŔ el calendari del procÚs participatiu s’ha adequat al del curs escolar i d’aquesta manera per facilitar-ne la seva participaciˇ. S’hi podrÓ participar mitjanšant sessions autogestionades i de manera online a travÚs del portal. Les aportacions on-line es podran fer al llarg de tot el procÚs.

Material informatiu

DÝptic

Fitxa de treball

Informe actuacions prŔvies

Participa-hi aquÝ.

ProcÚs participatiu
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^