X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ordago
La xerrada “Sobreviure a un adolescent” posa punt i final al projecte Órdago

L'Institut Llavaneres acollirà el dilluns 13 un espai de debat amb famílies i responsables d'aquest programa de prevenció de les drogodependències, iniciativa del Pressupost Participatiu 2018.

Durant aquest curs els alumnes de 2n d´ESO de l'Institut Llavaneres han realitzat diverses sessions de treball en el que han après i reflexionat sobre les conseqüències de la drogodependència. Ha estat el projecte Órdago, una proposta sorgida del Pressupost Participatiu 2018 i que ha dut a terme la Fundació Catalana de l'Esplai. Per exposar els resultats del mateix i fer un debat amb els joves i les famílies el proper dilluns 13 s'organitza al centre escolar la xerrada: “Sobreviure a un adolescent”, a les 19h.

El programa Órdago ha consistit en vuit sessions de treball, dinamitzades per experts en la matèria i també per professors de l'institut, esdevenint una proposta didàctica per abordar la prevenció de les drogodependències en adolescents. L'objectiu principal del programa és que l´alumnat disposi d'informació i que desenvolupi els valors, les actituds i les habilitats necessàries per decidir de forma raonada i autònoma en relació al consum de drogues tot adoptant estils de vida saludable.

Informació relacionada
Dilluns, 13 de maig de 2019
Espai de debat per a famílies amb fills/es majors de 12 anys
El document, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018, es va presentar el 26 de febrer
Diputació de Barcelona
^