X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
xerrada internet segura
Les famílies de Llavaneres aprenen a fer servir el mòbil amb seguretat
23 persones assisteixen a una xerrada sobre els perills de les xarxes i obtenen recomanacions per protegir-se

L'Escola Serena Vall va acollir la xerrada “Ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials”, a càrrec de l'expert Josep de la Casa, del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), en la qual  les famílies acompanyades dels seus fills/filles d´entre 12 i 18 anys van aprendre bones pràctiques en aquest àmbit i van rebre orientacions per una bon ús del mòbil durant la infància i adolescència.

La xerrada va posar el focus amb el poc control de la nostra privacitat, els riscos de seguretat que assumim sense saber-ho, com establir uns controls parentals adequats, i quines accions de prevenció podem realitzar. L'objectiu de la xerrada ha estat conscienciar a pares i joves sobre els perills de les xarxes i donar recomanacions per protegir-se d'aquestes.

La proposta forma part de la iniciativa “Eduquem en família. Activitats de suport a la funció educativa de les famílies”, de la Diputació de Barcelona, i compta amb el suport de la Regidoria d´Educació de Llavaneres que, a través del Pla Educatiu de la Vila, ofereix un ampli ventall d´iniciatives i jornades de caràcter formador i pedagògic.

Diputació de Barcelona
^