Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Conveni Horitzó
L'Ajuntament signa un conveni amb el Centre Horitzó perquè els alumnes realitzin pràctiques al consistori
A partir del setembre una alumna iniciarà pràctiques laborals a l'Ajuntament en el marc dels estudis d'atenció al públic que està cursant en aquest centre d'educació especial

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Centre d'Educació Especial Horitzó de Pineda de Mar han signat un conveni de col·laboració amb el qual el consistori esdevé centre de pràctiques per als alumnes de quart curs de l'Itinerari Formatiu Específic d'atenció al públic. Així, una alumna del centre a partir del setembre farà pràctiques a l'Ajuntament, un contracte que s'allargarà fins a final del curs vinent. D´aquesta manera l'alumna podrà culminar els seus estudis posant en pràctica tot l'aprés al nostre municipi.

El curs 2016/2017 es va crear al CEE Horitzó el pla pilot experimental d'Itineraris Formatius Específics d´Auxiliar en vendes i atenció al públic, per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat lleu o moderada. La seva finalitat és que els alumnes assoleixin les competències professionals que els facilitin la transició a la vida adulta i la inclusió social i laboral. La superació de l'itinerari comporta l'obtenció del certificat acadèmic i professional amb la qualificació final obtinguda i l'acreditació de les competències professionals assolides.

Diputació de Barcelona
^