Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Estiu a Llavaneres 2019
Un estiu ple d'activitats d'oci i esport
Ja estan obertes les inscripcions al casal i campus esportius que organitzen l'Ajuntament i diverses entitats de la vila per a infants i joves

Un any més Sant Andreu de Llavaneres ofereix un gran ventall d'activitats per a infants i joves a través dels casals i els campus d'estiu que organitzen tant l'Ajuntament com diverses entitats de la vila. Tot seguit us oferim un resum de l'oferta, que engloba activitats d'oci i esportives:

Casal d'Estiu 2019

Torna el Casal d'Estiu de Sant Andreu de Llavaneres! Del 23 de maig al 20 de juny es poden realitzar les inscripcions en aquest enllaç. El casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys (P3 a 6è de primària) i comptarà amb diverses activitats d'oci i lleure, dinamitzades enguany per l'empresa Quiràlia. Es farà del 25 de juny al 2 d'agost a l'Escola Jaume Llull, i del 2 al 6 de setembre a l'Espai Labandària.

Cursets de Natació a la Piscina Municipal

L'Ajuntament també organitza els cursets de natació durant l'estiu. Els cursos s'impartiran els mesos de juliol (de l'1 al 31) i agost (de l'1 al 30) a la piscina municipal i les places són limitades. S'adrecen a infants nascuts, com a màxim, fins a l'any 2015 i es distribuiran en dos grups: iniciació i perfeccionament, segons les edats i el nivell. Les famílies poden apuntar als seus infants als cursos d'iniciació i perfeccionament del 3 al 9 de juny en aquest formulari.

Campus de Bàsquet 3 Viles

El Club de Bàsquet 3 Viles organitza el seu campus del 25 de juny al 19 de juliol dirigit a infants nascuts entre els anys 2006 i 2015. Es farà al Pavelló de Sant Andreu de Llavaneres. Per inscriure-us haureu d’enviar un email amb la butlleta d'inscripció i el comprovant de pagament al correu electrònic campusbasquet3viles@gmail.com

Campus de Futbol del CE Llavaneres

El Club Esportiu Llavaneres organitza l’onzè Campus de Futbol del 25 de juny al 19 de juliol, per nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2014. Les inscripcions es poden fer fins el 10 de juny i trobareu tota la informació per a fer-ho al seu lloc web.

Balís Camp 2019

Finalment el Club Nàutic El Balís torna a oferir un ampli ventall d'activitats esportives relacionades amb el mar per a infants i joves. Les activitats es duran a terme del 25 de juny al 6 de setembre, i per més informació i inscripcions us podeu adreçar al seu lloc web.

Extraescolar del Club de Patinatige Artístic 

Per altra banda, el CPA Llavaneres ha obert les preinscripcions per l'activitat extraescolar del curs vinent. El mes de setembre és gratuït perquè els infants practiquin el patinatge artístic. Trobareu tota la informació aquí.

Diputació de Barcelona
^