X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Residus
Fem de Llavaneres un municipi cada cop més sostenible i respectuós amb el medi ambient
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament denuncia l'incivisme i demana fer ús del servei de recollida de voluminosos
Trucant 93 790 36 42 es pot concertar dia i hora perquè personal qualificat passi a recollir els mobles i trastos vells i, d´aquesta manera, no s'ocupa la via pública

La Regidoria de Medi Ambient ha advertit una tendència creixent a abocar mobles, fustes i d'altres residus a la via pública, sense avisar prèviament al servei de recollida de voluminosos. Aquest fet és un acte d'incivisme que comporta molts problemes als veïns i veïnes, i a més pot comportar una sanció des fins 4.000 euros.

L'Ajuntament recorda que la ciutadania té a disposició el servei de recollida de voluminosos, que trucant al 93 790 36 42 permet concertar dia i hora per passar a recollir els mobles i trastos vells que es vulguin llançar. El servei admetrà només la recollida de com a molt 1 m³ de deixalles (per exemple un armari i dos sofàs) per habitatge i servei.

Aquest servei pretén agilitzar la recollida de residus voluminosos a totes aquelles persones que necessiten una recollida puntual, alhora que es pretén evitar els abusos que alguns professionals estan fent d´aquest servei que està pensant exclusivament per als particulars. El consistori recorda que a la deixalleria municipal també s'hi poden portar aquests materials i està oberta de dimarts a diumenge (aquest dia només al matí). L'ús regular de la instal·lació pot comportar la reducció de la taxa d'escombraries en un 25%.

residus voluminosos

Diputació de Barcelona
^