X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament millora l'eficičncia en la gestió administrativa
S'ha dut a terme una formació al personal municipal on s'ha exposat l'actualització del programa gestor d'expedients, que millora l'ús i agilitza els processos

La Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres promou la millora de l'eficiència administrativa a través de l'actualització del programa informàtic que permet la gestió dels expedients. Per tal que tot el personal pugui fer servir aquest programari, s'ha dut a terme una formació a la Sala de Plens.

Els treballadors municipals han conegut les millores que proposa la nova eina: la millora de l'ús, la facilitat de l'experiència de l'usuari, les noves funcions i modalitats de tramitació, fet que es tradueix amb una major agilitat a l'hora de gestionar els expedients.

Teresa Vidal, regidora de Noves Tecnologies, ha explicat que «vetllem perquè l'administració sigui més eficient i el personal municipal pugui treballar amb les millors condicions i ofereixi el millor servei al conjunt de la ciutadania. Per aquest motiu, realitzem aquests processos d'actualització i formació, també gràcies al suport de la Diputació de Barcelona».  

Formació gestor administratius

Diputació de Barcelona
^