X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Piscina de Sant Andreu de Llavaneres
La piscina serŕ gratuďta durant l'onada de calor
Els veďns podran entrar de franc a les instal·lacions el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30 de juny

Amb motiu de l´actual onada de calor l´Ajuntament ha establert la gratuïtat de la piscina pels veïns de Sant Andreu de Llavaneres. De moment aquesta mesura s´aplicarà fins al diumenge 30 de juny. Les persones que vulguin entrar de franc a les instal·lacions hauran d´acreditar que estan empadronades al municipi, mostrant el DNI, el passaport o el carnet de conduir.

La proposta de la regidoria d'Esports sorgeix arran de l'activació de l'alerta per onada de calor ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya i l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Així, l'obertura de la piscina és una mesura excepcional per pal·liar els efectes d´aquest episodi meteorològic extrem.

Davant l'episodi de calor i temperatures extremes, Protecció Civil aconsella hidratar-se sovint i evitar el carrer en les hores de màxima insolació. La hidratació ha de ser especialment freqüent en els col·lectius més vulnerables, com persones amb malalties cròniques, mainada i gent gran, encara que no tinguin sensació de set. Trobareu més consells d'autoprotecció en aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^