X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La cultura i la tradició omplen Llavaneres a les portes de la Festa Major
Aquest cap de setmana els veďns han pogut gaudir de l'obra de teatre «Aixň no és vida», l'exposició «Joies del Modernisme a Llavaneres» i la tradicional Trobada de Puntaires

El mes de juliol és sinònim d'oci, lleure i cultura pels veïns de Sant Andreu de Llavaneres. Tot esperant La Minerva (podeu consultar el programa aquí), el passat cap de setmana hi va haver diverses activitats interessants a la vila. El regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, ha explicat que «del Concert del Solstici al cicle de concerts de Can Caralt, passant per la Festa Major, només cal desitjar-vos bones estones de música, de nit, de ball, de tradició, de bona companyia i d'esperats retrobaments.»

La Inestable ho fa tot molt difícil

Com és costum la companyia de teatre La Inestable va oferir una doble funció d’estrena teatral a l'estiu, enguany amb l'obra Això no és vida. Escrita per Albert Espinosa, Sergi Belbel i David Plana, el text parla de les complicacions de la vida, moltes vegades provocades per nosaltres mateixos, en clau de paròdia. L'estrena va ser tot un èxit, amb 600 butaques ocupades per la sessió de dissabte i 300 diumenge.

Tresors que cal conservar i divulgar

El Casal de Llavaneres i el Grup de Fotografia Serenavall van inaugurar, dissabte al vespre, l'exposició «Joies del Modernisme a Llavaneres», una mostra de 60 imatges dels exponents del modernisme de la nostra vila, com Ca l'Alfaro, Can Farnés, la Torre Gran o la Torre del Sot. S'hi poden veure fotos a color de detalls modernistes de les cases fotografiades i imatges que recreen l'època, en blanc i negre i sèpia. La mostra es pot visitar fins al 28 de juliol, a la sala Cava d'El Casal.

L'incombustible art del punt

Diumenge al matí el parc de Ca l'Alfaro va acollir la 27a edició de la Trobada de Puntaires, en la qual hi van participar unes 90 artesanes d'arreu de Catalunya. Fins al migdia van estar mostrant aquest art de teixir tradicional, i l’Ajuntament va atorgar els premis a les puntaires més joves i grans. Enguany el puntaire més jove era, per primer cop, un noi de l'Hospitalet, de 18 anys. La puntaire més gran va ser una senyora, també de l'Hospitalet, de 91 anys.

Mira l'àlbum de fotografies amb els actes del cap de setmana.

Teatre aixo no es vida

Diputació de Barcelona
^