X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Premis de l'Esport 2019
Llavaneres homenatja els seus esportistes

La plaça de la Vila es va omplir per la gala dels Premis de l'Esport, que van reconèixer els èxits dels esportistes llavanerencs i la tasca de promoció de l'esport dels clubs. Podeu veure l'àlbum de fotos aquí

La Regidoria d'Esports ha organitzat una nova edició de la gala dels Premis de l'Esport, amb la finalitat de guardonar i reconèixer la trajectòria i els èxits assolits durant el període comprès entre juny de 2017 i agost de 2019. L'acte es va celebrar a la plaça de la Vila, que va quedar petita per l´afluència de veïns i familiars dels esportistes que no es van voler perdre la gala. L'alcalde, Nani Mora, la regidora d'Esports, Maria José Cano, i el regidor d´Esports de l'anterior mandat, Tito Casado, van lliurar els guardons als esportistes i entitats.

En el primer bloc de la gala es va reconèixer l'èxit d'esportistes a títol individual, i van ser guardonats: Marta Bertran, Jordi Vergés, Claudia Perez, Joana Mora, Núria Bertran, Maria Vergés, Nicolàs Borràs, Carlota Meléndez, David Alumà, Laia Fanlo, Victor Alumà i Marçal Mor, Pau Fanlo, Aina Lafuente, Gerard Garcia, Bruno Marco, Nora Lasurt, Anna Rabassa, Alba Hidalgo, Judith Artigas, Santi Bertran, Xavi Usas, Francisco Santiesteve i Albert Artigas.

En el segon bloc es va reconèixer els esportistes que han excel·lit en la categoria d'esport adaptat, premis que van ser per Lluís Torrents i Marc Calderon. El tercer apartat de la gala va ser protagonitzat pels equips dels clubs, i van rebre un premi els equips Mini 2006 i 2007 del Bàsquet 3 viles, el Cadet Femení Maresme Bàsquet Club, el Femení Veterà de rem, el Juvenil del Club Esportiu Llavaneres i l'equip Veterans del Club Esportiu Llavaneres.

Per últim es van fer diverses mencions especials per la tasca de diverses entitats. Van rebre un premi la Penya Barça Llavaneres, el Club d´Escacs Llavaneres i el Club Taekwondo Venzalà.

L'Alcalde Nani Mora va felicitar tots els premiats i també va encoratjar els que en aquesta edició no han rebut reconeixement «que continueu treballant, esforçant-vos i gaudint de l'esport, perquè fer el que us apassiona és molt gratificant i, a més, contribuïu a la promoció de l'esport a la vila. Per la nostra banda continuarem treballant perquè totes les persones que practiquen esport a Llavaneres tinguin els millors equipaments possibles».

Diputació de Barcelona
^