X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
23.09.2019
Llavaneres inicia les trobades de «Gent del Barri»: AJORNEM!
Ja s'ha obert el formulari on el veďnat pot adreçar preguntes al regidor de barri corresponent.
El govern municipal celebrarŕ dues assemblees l'any a cada barri de la vila per estrčnyer el contacte amb els veďns i cončixer de primera mŕ les seves opinions i propostes de millora.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres posa en marxa un nou projecte de participació ciutadana amb l'objectiu d'estrčnyer el contacte amb la gent del poble i de connectar amb els problemes, les dificultats i les oportunitats amb quč es troben en el seu dia a dia. S'anomena “Gent del Barri” i se celebrarŕ dos cops l'any: a la primavera i a la tardor.

«Gent del Barri» seran reunions amb els veďnats de cada barri de Llavaneres on el govern per mitjŕ del regidor de barri retrŕ comptes de la gestió o dels projectes i la ciutadania podrŕ expressar-hi la seva opinió i formular propostes de millora. Durant un període de quinze dies, previ a les trobades, els veďns podran fer arribar preguntes al govern a través d'una bústia ciutadana al web municipal que cada regidor de barri, amb el suport dels tčcnics de les ŕrees que hi estiguin afectades, donaran resposta el dia de la trobada.

Les primeres assemblees estan previstes entre el 14 i el 20 d'octubre, i ja s'ha habilitat un formulari al web municipal on el veďnat pot enviar les seves preguntes als regidors. El formulari estarŕ obert fins al 10 d'octubre. El calendari de les trobades és el següent:

Aquestes assemblees també serviran per donar continuďtat al projecte de pressupostos participatius, ja que els assistents podran escollir dos delegats de barri per representar el territori a les sessions. L'Ajuntament convidarŕ els delegats a assistir i prendre part del procés de tria dels projectes a executar a cŕrrec del pressupost municipal, en funció del calendari previst per la regidoria de Participació Ciutadana i de la quantitat assignada per l'ŕrea d'Economia.

El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha explicat que «l'Ajuntament fa una aposta clara per fomentar la implicació i la participació del veďnat ens els assumptes d'interčs del poble, i per apropar el consistori als barris com mai s'havia fet, tot comprometent-nos a donar resposta a les inquietuds dels nostres veďns».

Aquestes assemblees es complementaran amb les dues audičncies públiques previstes al reglament de Participació Ciutadana, una a cŕrrec de l'alcalde per fer balanç de l'any i una segona a cŕrrec del regidor d'Economia per exposar les línies mestres del pressupost municipal.

logo Gent del Barri
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^