X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Apunta't als nous tallers de l'Escola Municipal de Música
L'art dels acords d'acompanyament de la guitarra i la relació de la música amb el cinema i la poesia, les propostes del centre per aquest curs

L'Escola Municipal de Música de Llavaneres ha programat tres tallers molt interessants per aquest curs 2019-2020, que s'iniciaran el proper mes d'octubre i les inscripcions estan obertes. Són els següents:

Divendres amb música: música per al cinema
La Biblioteca Municipal i l'Escola Municipal de Música organitzen la segona edició d'aquest taller gratuït, que permet descobrir les funcions de la música en la narració cinematogràfica a través de vuit pel·lícules i les seves bandes sonores. S'analitzarà la trama, la realització i la música en relació a l'escena, el moviment, la psicologia, la narració i tots els elements que teixeixen una xarxa plena de significats al llarg del film. El taller s'adreça a persones majors de 16 anys.
Més informació i inscripcions

Música per a uns versos
La tercera edició d'aquest taller gratuït organitzat per l'Escola Municipal de Música està dedicat a l'exploració de la relació entre la música i la poesia. Es farà a partir de l'escolta comentada d'exemples musicals i amb la pràctica creativa de la recitació acompanyada amb música en directe. El taller s'adreça a persones majors de 16 anys.
Més informació i inscripcions

Taller de guitarra d'acords
La novetat de la programació d'enguany de tallers de l'Escola Municipal de Música és aquest taller per iniciar-se en la guitarra d'acords, que permetrà als alumnes aprendre les eines bàsiques per fer l'acompanyament de cançons. Es treballaran els digitats de la mà esquerra, els xifrats dels acords i diferents ritmes d'acompanyament. Aquest taller està obert tant a joves a partir de 12 anys com a alumnes adults.
Més informació i inscripcions

escola música

Diputació de Barcelona
^