Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine a encendre la flama de les Olimpíades Populars 2020!
El proper 23 d'octubre a les 19.30 h a Ca l'Alfaro es farà la primera reunió informativa per crear la comissió olímpica

Llavaneres viurà l'estiu vinent la desena edició d'una de les proves més singulars del municipi: les Olimpíades Populars. Per tal d'escollir les dates, establir les modalitats de competició i altres elements preparatius de la jornada, la regidoria d'Esports ha convocat la primera reunió de la comissió olímpica el proper 23 d'octubre a les 19.30 h a la sala d'actes de Ca l'Alfaro. Si esteu interessats a participar-hi ompliu aquest formulari.

Les Olimpíades Populars de Sant Andreu de Llavaneres van celebrar la primera edició el 1984, i ha esdevingut un projecte esportiu i social que al llarg dels anys ha mobilitzat molts veïns i entitats del municipi. Cada quatre anys se celebren desenes de proves esportives per la vila, organitzades de manera coordinada entre Ajuntament i els veïns, que més enllà de la dinamització esportiva pretenen enfortir el sentiment de comunitat i vincle amb Llavaneres.

La regidora d'Esports, Maria José Cano, fa una crida a la ciutadania per tal que s'impliqui en la propera edició d'aquest esdeveniment: «El 2020 és any olímpic a Llavaneres i entre tots hem d'aconseguir que la desena edició sigui la que marqui un abans i un després, on aquesta festa de l'esport i la participació ciutadana sigui memorable per la gran quantitat de proves i participants».

reunió informativa Olimpíades 2020

Diputació de Barcelona
^