Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres celebra la XXII edició de la Mostra de Teatre Dani Tapias
En aquest vint-i-dosè aniversari, que tindrà lloc del 5 al 20 d´octubre, El Casal de Llavaneres aposta per tres obres: un musical, un homenatge i un espectacle commovedor

El Casal de Llavaneres organitza un any més la Mostra de Teatre Dani Tapias, que arriba a la 22a edició. Enguany el cicle de teatre tindrà lloc del 5 al 20 d'octubre i comptarà amb tres obres de formats diversos: un musical, un homenatge i un espectacle commovedor. El preu de l'entrada serà de 5 euros pels socis i 8 pels que no ho són.

La primera obra que es veurà serà P.A.U Paisatges Als Ulls, de Carolina Llacher. Aquesta serà el dissabte 5 d'octubre a les 10 de la nit. L'espectacle parteix de la premissa que l'estat del mar reflecteix l'estat de l'ànima de la societat. Sobre l'escenari no hi haurà actors, sinó persones que han creuat el mar buscant la llibertat.

La següent obra de la Mostra serà Una altra estrena, de Clara Solé i la Companyia Sus4. Aquesta, que és un musical produït per sis joves actors de darrera generació es podrà veure el dissabte 12 d'octubre a les 10 de la nit. L'espectacle està pensat pel públic familiar i rememora els clàssics dels musicals.

Per clausurar el cicle es representarà l'obra La Mary i La Santpere amb el Verkami el diumenge 20 d’octubre a les 7 de la tarda. L'espectacle és un homenatge a la polifacètica actriu, vedet i humorista catalana que va morir 2el 1992. L'obra anirà a càrrec de Clara del Ruste i Annabel Totusaus.

Mostra de teatre

Diputació de Barcelona
^