Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Formació mestres
La Regidoria d'Educació inicia una formació per mestres i educadors del municipi
La primera sessió va tenir lloc el passat dimecres 2 d´octubre i va tractar sobre la funció, els objectius i els propòsits de l'educació en un món canviant. Les properes sessions seran el 27 de novembre, el 18 de desembre i el 10 de gener

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha posat a l'abast dels educadores de llars d'infants i mestres d'infantil i primària del municipi una formació al voltant de donar continuïtat als dos cicles d'educació infantil. 

Aquestes sessions són una de les propostes de la Comissió de treball 0-6 anys pel curs 2019-2020 "del Pla Educatiu de Vila, curs 2019-2020" que pretenen augmentar el coneixement i les experiències en diversos àmbits de l'educació infantil. 

En aquesta ocasió, la formació va a càrrec de Gino Ferri, llicenciat en Ciències de l'Educació per la Universidad de Modena e Reggio (Itàlia). Ferri porta més de trenta anys treballant en l'àmbit educatiu i ha format a educadors i educadores de les llars d'infants públiques de Minerva i Sant Nicolau.

La formació inclou quatre sessions que facilitaran eines per aportar coherència i continuïtat entre els dos cicles d'educació infantil. En la primera sessió, que va tenir lloc el passat dimecres 2 d'octubre a la Llar d'Infants Pública Minerva, hi van participar més de trenta mestres i educadors de les llars d'infants públiques i escoles d'infantil i primària del municipi. 

Les properes sessions del curs estan previstes pels dies 27 de novembre, 18 de desembre i 10 de gener.

Diputació de Barcelona
^