X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Finalitza la substitució de tots els fanals de Llavaneres per leds
La renovació de les instal·lacions d'enllumenat exterior permetrŕ una gestió més eficient de l'energia. En aquesta fase s'han canviat diversos llums del passeig Marítim, el passeig Bell Aire i de diverses rotondes i parcs entre d'altres zones

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha completat el pla de substitució de tots els fanals del municipi per leds. Amb aquesta segona fase, que ha finalitzat aquest mes d’octubre, el municipi ja compta amb unes instal·lacions d’enllumenat noves que permetran gestionar més eficientment l'energia.

Aquesta segona fase, que ha costat 252.180,40 euros, està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i gestionada per l'Institut per la Diversificació i estalvi de l'Energia (IDAE) amb l'objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible. Dins d’aquesta segona fase, s'ha actuat en l'enllumenat del passeig marítim, del passeig Bell-Aire i de diverses rotondes i parcs, entre d'altres zones.

Durant la primera fase, que es va fer durant l'any 2016, es va substituir el 80% de l'enllumenat. Ara, durant el 2019, s'ha enllestit el 20% que restava per canviar.
Amb aquests nous fanals de tecnologia LED, el municipi reduirà els treballs de manteniment i l'encesa immediata, s'aconseguiran millores en la reproducció cromàtica i el municipi comptarà amb una uniformitat en la il·luminació sense produir contaminació lumínica.

fanal led

Diputació de Barcelona
^