X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'El pare de la núvia', la prňxima proposta de 'Sortida al Teatre' el 13 de desembre
Estŕ dirigida per Joel Joan i interpretada per Joan Pera
La regidoria de Cultura ja ha triat l'obra per a la propera sortida al teatre a Barcelona. Es tracta de El pare de la núvia, dirigida per Joel Joan i interpretada per artistes reconeguts com el mataroní Joan Pera.

Les entrades es poden adquirir a l'OAC de l'Ajuntament fins al dimecres 20 de novembre i costen 35 euros en concepte de l'entrada i el servei de bus. El punt de trobada serà a la plaça de la Vila a les 18.30h, ja que l'obra comença a les 20.00h. L'espectacle té una durada de dues hores i mitja, amb descans inclòs, i en acabar es retornarà a tots els participants al municipi.

'El pare de la núvia' és la història de Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, que està d'enhorabona perquè la Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb en Bernat, el gendre ideal. La història però fa un gir el dia abans del casament, quan Francesc Ramon descobreix que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant i va donar a llum a en Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat.

El cartell

el Pare de la Núvia

Diputació de Barcelona
^