X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.11.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Llavatraka fa cinc anys
Coincideix amb el cinquč aniversari de l'entitat que l'organitza, Els Batubanyuts, i per celebrar-ho hi haurŕ festa grossa el 30 de novembre

Amb la celebració de la Festa Major a Sant Andreu de Llavaneres també torna un dels esdeveniments més especials del calendari: el Llavatraka. El concurs de grups de percussió que cada any organitza l'entitat Els Batubanyuts i que reuneix les millors colles del país, arriba a la cinquena edició el proper dissabte 30 de novembre.

És per això que l'entitat ha volgut organitzar una gran festa i, en acabar el concurs de percussió, ha programat un concert amb l’Orquestra Girasol, que oferirà les millors versions del moment, i amb DJ Kiki, un discjòquei del poble.

El concurs començarà a les 16.30 h amb una ruta de presentació de les colles i, a les 17.30h, es donarà pas a la cercavila, que sortirà dels jardins de Can Matas i recorrerà el passeig Joaquim Matas, el carrer de Munt, la plaça de la Vila i el passeig Mare de Déu de Montserrat i, per acabar al parc de Ca l’Alfaro.

Al concurs hi poden participar tots aquells grups de percussionistes que tinguin en el seu espectacle la modalitat de cercavila. No hi ha límit d’integrants per grup i els participants no podran actuar en més d’un grup concursant. Els premis seran de 700 euros (1r premi), 350 euros (2n premi) i 150 euros (3r premi).

Les inscripcions al Llavatraka estan obertes fins diumenge 17. Per tal de participar  en el  concurs  serà  necessari  retornar  la  sol·licitud d'inscripció degudament emplenada a l'adreça de correu electrònic llavatraka@gmail.com. El document de sol·licitud d'inscripció es pot demanar a la mateixa adreça electrònica. Per participar cal fer un ingrés de 25 euros per colla en el número de compte de l'Associació Lluita Contra el Càncer, entitat a qui es donarà íntegrament l'import de totes les inscripcions que es rebin enguany.

Tots els interessats en l'esdeveniment poden consultar les bases del concurs, que inclouen més informació sobre els participants, el jurat, els premis, les inscripcions, les fases o els horaris en el següent enllaç.

A més a més, des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i l'entitat organitzadora es fa una crida als veïns perquè s'inscriguin com a voluntaris del concurs de percussió. En relació amb això, es farà una reunió informativa el proper diumenge 24 de novembre a les 18 h a El Casal de Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^