X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
175 candidatures a ser mascota dels Jocs Olímpics de Llavaneres
Els dibuixos dels infants i joves del poble estan exposats a la Biblioteca municipal fins el 20 de desembre

Èxit de participació al concurs per escollir la mascota de les olimpíades que se celebraran a Llavaneres el 2020. En concret s'han presentat 175 dibuixos, 16 dels quals fets pels infants de l'escola Jaume Llull, 49 pels de l'escola Serena Vall i 110 pels joves de l'Institut Llavaneres. Els dibuixos estan exposats a la Biblioteca municipal i es podran veure fins el 20 de desembre.

La Regidoria d'Esports i la Comissió Olímpica com a jurat escolliran el dibuix guanyador el dimecres 11 de desembre i faran públic el guanyador el diumenge 15 de desembre, a les 13 h, n el decurs de la festa solidària de Llavaneres amb la Marató de TV3. El dibuix vencedor serà el logotip de les olimpíades d'enguany, i el seu autor rebrà un obsequi.

La regidora d'Esports, Maria José Cano, ha manifestat que «les Olimpíades de Llavaneres han començat amb molt bon peu, amb una Comissió molt activa i l'èxit de propostes de mascota. Ens espera molta feina però tenim moltes ganes de celebrar una gran edició d'aquest projecte de poble en el que s'hi implica cada cop més gent».

Expo de dibuixos candidats a ser mascota

Diputació de Barcelona
^