X
Emergčncia per sequera!
Notícies
16.12.2019
Llavaneres es torna a bolcar amb La Marató de TV3

La festa solidŕria al parc de Ca l'Alfaro va servir per recaptar prop d'un miler d'euros i, sumats al vermut solidari de festa major i a les guardioles repartides pels comerços locals, fan pujar la xifra als 1.444 euros.

Llavaneres s'ha bolcat novament amb la Marató de TV3, la iniciativa solidària de la televisió pública de Catalunya que enguany destina tot el que es recapti a la investigació de les malalties minoritàries. Diumenge passat, el parc de Ca l'Alfaro va acollir una gran festa solidària: tot un matí de música, tallers, jocs i venda de ponsèties, plantes aromàtiques, dolços i joguines, tot regalat per empreses i entitats locals.

En la festa es van recollir 960 euros, que juntament amb el recaptat durant l'esmorzar solidari que es va fer per la Festa Major de Sant Andreu ha permès fer un primer ingrés a La Marató de TV3 de 1.244 euros. Recordem que al vermut solidari, hi va participar la regidoria de Cultura amb l'escudella, l'ANC Llavaneres amb el vermut republicà i SI Dona amb les cuines del món. La xifra s'ha incrementat finalment en dos-cents euros més gràcies a les aportacions recollides a les guardioles repartides pels comerços de la vila.

La jornada va ser molt participativa i va acompanyar el bon temps. Hi va haver música i ball amb Els Batubanyuts, el grup d'havaneres La Tardor d’El Casal, Escenika Acadèmia i Gim Llavaneres -amb la tradicional coreografia de La Marató-. Susana Gil va posar-hi la poesia i també van actuar el tenor Juan María Fernández i el Combo 1 i el grup Absolut de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. La sonorització de tot el muntatge -aquest any al parc de Ca l'Alfaro hi havia dos escenaris- va anar a càrrec de Domènec Canal, dj Strawberry, que un any més hi ha treballat de manera altruista. A més, l'equip de voluntaris de Llavaneres amb la Marató de TV3 va vendre esmorzar, plantes aromàtiques, ponsèties i joguines, i hi va haver un taller de postals de Nadal, l'Espai Abraçades i partides de ràpides d'escacs.

A més, un grup de nois que resideixen al centre SPAAI Llavaneres va participar en el muntatge i el desmuntatge de la festa i va acompanyar l'Associació de les Llums i GRIS en la parada dedicada al projectee solidari 'Barquitos de papel'. En aquest sentit, el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha volgut agrair especialment els voluntaris que han fet realitat aquesta jornada i ha explicat que «un any més els veïns han mostrat la seva solidaritat i compromís amb La Marató de TV3, amb una festa que va més enllà de l'altruisme. Cada any fem poble amb aquesta jornada, amb la participació de més persones».

Per la seva banda, la companyia de teatre La Inestable ha fet aquest any una aportació a La Marató de TV3 de 741,27 €, que són els diners recaptats durant l'estrena teatral de la Festa Major de Sant Andreu. Així mateix, un any més, el CN El Balís va organitzar també diumenge una jornada de navegació solidària.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol agrair a totes les persones que han col·laborat en aquesta iniciativa solidària i,  en especial, a totes les empreses, comerços, entitats i voluntaris que ho han fet possible totes les activitats.

Voleu veure l’àlbum de fotos? El trobareu aquí.

Festa solidària per la Marató

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^