X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
18.12.2019
Quines eines i recursos hi ha per donar a cončixer una entitat?
S'obren les inscripcions pel taller que s'organitzarŕ el 20 i 27 de febrer sobre com elaborar un pla de mŕrqueting i comunicació destinat a les associacions del municipi.

Seguint amb l'objectiu d’enfortir el teixit associatiu de Llavaneres, l'Ajuntament organitza el 20 i el 27 de febrer de 2020 un taller dirigit a entitats en el qual es donaran eines i recursos perquč implementin un pla de mŕrqueting i comunicació, i així que es puguin donar a cončixer. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç.

El taller, en dues sessions de quatre hores de durada, és gratuďt ja que el subvenciona la Diputació de Barcelona. El curs l'impartirŕ un docent expert en la matčria de la Fundesplai, que ajudarŕ a les entitats a identificar les seves fortaleses i les assessorarŕ per tal de comunicar-les i captar més persones interessades en el seu projecte.

Taller per a entitats

L'any passat l'Ajuntament ja va programar un taller sobre finançament i fa dos anys sobre comptabilitat, tot plegat per donar suport a la tasca de les entitats del municipi. El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha explicat que «volem un teixit associatiu fort i els facilitarem els recursos que necessitin per a que desenvolupin la seva activitat. Unes associacions fortes signifiquen un Llavaneres viu».

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^