X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
“Escape Room”, per a la sortida al teatre de febrer
Fins al 15 de gener podreu comprar les entrades a l'OAC per anar a veure l'obra “Escape Room” al Teatre Goya de Barcelona el 7 de febrer

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres té una nova proposta cultural per aquest hivern. Una  sortida al teatre per al proper 7 de febrer al Teatre Goya de Barcelona per veure Escape Room, la nova comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt.

Tots els interessats en comprar entrades ho podran fer fins al 15 de gener a l'OAC de l'Ajuntament per un preu de 35 euros. La sortida serà a les 19 hores a la plaça de la Vila, ja que l'obra comença a les 20.30 hores. L'obra té una durada d'una hora i mitja, sense entreacte, i està dirigida pels també autors Joel Joan i Hèctor Claramunt.  La interpretació anirà a càrrec de Paula Vives, Mònica Pérez, Biel Duran i també de Joel Joan, amb la col·laboració especial de Ferran Carvajal.

Escape Room és una comèdia de dues parelles d'amics de tota la vida que comparteixen una tarda en un “escape room” al barri d'Hostafrancs. La història es començarà a torçar en el moment que trobin un contenidor amb el cadàver d'un home esquarterat i comencin a passar coses estranyes. Sortir d'aquella sala no serà fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats.

cartell escape room

Diputació de Barcelona
^