X
Emergčncia per sequera!
Notícies
07.01.2020
L'Ajuntament millora l'enllumenat a la zona de l'estació i d'alguns carrers de Sant Pere
És un dels projectes resultants del Pressupost Participatiu 2019, i s'hi han invertit 20.000 euros

Durant el mes de desembre els serveis municipals van estar treballant per resoldre deficičncies en l'enllumenat públic a la zona de l'estació de tren i del barri de Can Sans. D´aquesta manera, s'ha donat compliment als darrers projectes que restaven per completar el Pressupost Participatiu 2019 i que estaven dotats amb un total de 20.000 euros.

Els treballs van consistir en la instal·lació de nous punts de llum i la renovació dels antics fanals de la zona de l'estació, del carrer Cogoll i del pont de Sant Pere, sobre la riera de Llavaneres. En un primer moment es volia destinar la inversió a la millora de la zona que uneix les Lloses amb la rotonda de Sant Pere, perň aquest projecte es durŕ a terme més endavant perquč s'ha de remodelar la zona, atčs que els arbres que hi ha impedeixen actualment que la il·luminació sigui l'ňptima. Així, es farŕ un nou projecte que inclourŕ la millora de la il·luminació d'aquest espai.

El regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, ha explicat que “el projecte de Pressupost Participatiu es demostra que és un gran čxit, ja que comporta millores directes del municipi i els veďns veuen materialitzades les seves prioritats. Conjuntament amb les reunions de Gent del Barri, aconseguirem que el consistori sigui més prňxim i participatiu”.

Enllumenat
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^