X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Convocatòria per contractar sis conserges municipals

Obert el procés de selecció per incorporar treballadors i configurar una borsa de treball. Us podeu descarregar la sol·licitud aquí i presentar-la adjunta amb una instància genèrica electrònica (cal tenir descarregat l'IdCatmòbil.

NOTA: El termini per presentar sol·licituds per participar en el procés de selecció finalitza el 26/02/2020.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres obre un procés de selecció, mitjançant concurs d'oposició, per a la contractació de sis conserges en règim laboral fix. Així mateix, el consistori es dotarà d'una borsa de treball per cobrir necessitats concretes. La borsa de treball tindrà una vigència de dos anys.

Les places que s'ofereixen corresponen al lloc de treball de conserge d’edificis municipal, que té com a funcions generals bàsiques el control i vigilància dels recintes, edificis i instal·lacions del centre, i tenir cura que no es deteriorin els seus elements; controlar les entrades i sortides de personal del centre, obrint i tancant les portes d'accés al centre en les hores previstes; atendre les visites; realitzar tasques de suport operatiu a les activitats de gestió del centre, manteniment i en la neteja i adequació de les instal·lacions i espais; ordenar, classificar i arxivar documentació i, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Podeu consulta les bases de la convocatòria aquí

logotip

Diputació de Barcelona
^