X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu Arxiu de Llavaneres acull l'exposició 'Olis' de Mercč Armengol
Es va inaugurar divendres 24 de gener i es podrŕ veure fins al proper 16 de febrer

Sant Andreu de Llavaneres acull durant aquest mes i fins al proper 16 de febrer l'exposició 'Olis', de l’artista llavanerenca Mercè Armengol. Aquesta mostra s'identifica clarament amb la manera de treballar la llum i el color de l'artista, que deixa una empremta molt personal en els seus olis.

Armengol va néixer a Manresa i és veïna de Llavaneres des de fa molts anys. Tot i tenir des de ben petita facilitat pel dibuix i les arts plàstiques, va cursar estudis de Biologia i Higienista Dental, i s’inicia professionalment en el camp de l'odontologia.

A partir del 1995 deixa la seva activitat professional de banda per dedicar-se de ple a la família, a la “carrera de mare”. És en aquest període quan torna a fer-se seus el llapis i el paper, aquest cop per dibuixar nens, els seus fills. El 2002 s’inicia de manera autodidacta en la tècnica de l’oli i descobreix una faceta artística que la fascina: la de retratista.

El 2007 s’estrena com a professora al taller de pintura de l'associació “Dona per la Dona”, de Sant Andreu de Llavaneres, i el 2010 comença la seva formació de pintura a l’oli en la tècnica del Renaixement. Després de quatre anys, el 2011, deixa la tasca de professora de pintura per formar-se en Disseny Gràfic digital i així poder assolir un nou objectiu: la il·lustració de contes, que la portarà a publicar Natasha, la història d’una adopció basada en fets autobiogràfics, i Sant Joan i el Solstici d'Estiu, el primer projecte El Nostre Secret, un llibre carregat de màgia i fantasia amb els seus fills com a protagonistes.

L'exposició, que es va inaugurar el passat divendres, 24 de gener, es podrà veure a la Sala d'exposicions del Museu Arxiu a Can Caralt fins al proper 16 de febrer. L'horari d'obertura és de dimecres a divendres de 17 a 20 h, els dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d'11 a 14 h.

cartell exposició Mercè

Informació relacionada
Divendres, 20 de març de 2020
Divendres, 21 de febrer de 2020
Escultures de Ramon Masramon
Divendres, 24 de gener de 2020
Diputació de Barcelona
^