X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres viurŕ el ritme del carnaval del 16 al 26 de febrer!

Diverses entitats col·laboren en l'organització d'aquest esdeveniment amb activitats com la rua, l'escudella de recapte o l'enterrament de la sardina. Inscriu-te al concurs de disfresses: premiarem la millor carrossa i la millor comparsa.

Sant Andreu de Llavaneres és a les portes de la gran celebració del Carnaval. Aquest any, la festivitat començarà el diumenge 16 de febrer i s'allargarà fins al 26 de febrer, i comptarà amb la col·laboració d'entitats i associacions que es bolcaran en l'organització dels diversos actes que estan previstos.

La festa arrencarà el diumenge 16, al migdia, amb l'escudella de recapte que tindrà lloc al pati d´El Casal de Llavaneres. Per a participar-hi cal inscriure's prèviament.  Els actes continuaran dijous 20 a la tarda, coincidint amb la celebració del Dijous Gras, es farà el tast de botifarra d'ou i diverses truites als comerços del carrer de Munt.

Dissabte 22 tindrà lloc la gran rua de Carnestoltes, que començarà al parc de Ca l'Alfaro amb el pregó a càrrec del rei i la reina Carnestoltes, l'exhibició de comparses i balls, i l'actuació de la banda de l'Escola Municipal de Música Llavaneres a la plaça de la Vila. El pregó donarà pas a la rua que farà el següent recorregut: carrer de Munt, passeig de Joaquim Matas i El Casal de Llavaneres. Un cop allà es donarà pas a un ball de disfresses amb l'espectacle d'animació 'El gran rebooombori', de la cia. Roger Canals. I tot seguit se servirà una xocolatada i es lliuraran els premis del concurs de disfresses. Per participar-hi cal inscriure's prèviament. El premi és de 450 euros per a la millor carrossa i de 250 per a la millor comparsa.

El Carnaval 2020 s'acomiadarà dimecres 26 amb l'enterrament de la sardina, que inclourà una rua des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull fins a la plaça de la Vila, on es trobaran les dues comitives. Tot seguit es farà una rua final pel carrer de Munt fins al pati d'El Casal de Llavaneres. Allà es farà crema del rei i la reina Carnestoltes i es convidarà a una sardinada de brioix per a tothom.

Carnaval 2020

Informació relacionada
L'enterrament de la sardina es consolida com a cloenda de la celebració del Carnestoltes a la vila
Dimecres, 26 de febrer de 2020
Rua des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull fins a la plaça de la Vila.
Mussols Deluxe guanya el premi a la millor comparsa i el jurat premia també la Llar Sant Francesc i els Super Llavazings
Dissabte, 22 de febrer de 2020
Diumenge, 16 de febrer de 2020
Diputació de Barcelona
^