X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vela inclusiva
Els infants i joves amb discapacitat i les seves famílies podran fer un curs de vela a Llavaneres
Dissabte 1 de febrer es farŕ una reunió informativa per explicar la dinŕmica del curs i resoldre els dubtes de les famílies

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el Club Nàutic El Balís, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, duran a terme una nova iniciativa per apropar l'esport de la vela als infants i joves amb discapacitat. Es tracta del programa 'Vela inclusiva en família', un curs inclusiu on les famílies podran practicar vela i enfortir lligams, alhora que es fomenta l'autonomia de les persones amb discapacitat. Les inscripcions es poden cursar emplenant aquest formulari.

El curs serà d'iniciació a la vela lleugera, constarà de 8 sessions de 3 hores en cap de setmana i està obert a 6 famílies (1 alumne + 1 familiar). La formació està subvencionada per la Federació Catalana de Vela, tan sols es demanarà una matrícula de 15€/alumne per a tot el curs.

El proper 1 de febrer es farà a l'Escola de Vela del CN El Balís una reunió informativa on s'explicarà la dinàmica del curs i es resoldran tots els dubtes que les famílies puguin tenir, es mostrarà el calendari de sessions (març i abril) i es lliurarà el full d'inscripció a les famílies interessades. Per a més informació podeu contactar amb l'Escola de Vela.

Diputació de Barcelona
^