X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Cobertura' per a la sortida al teatre de març
És la nova proposta de Bruno Oro i Clara Segura

S'acosta una nova data de Sortida al Teatre, l'activitat cultural que et permet anar a veure grans obres de la cartellera catalana actual. El pròxim divendres 13 de març tens l'oportunitat de veure la nova proposta de Bruno Oro i Clara Segura a Barcelona, 'Cobertura'. La sortida serà a les 19 hores, des de la plaça de la Vila de Llavaneres. L'obra comença a les 20.30 hores i dura una hora i mitja. El cost de la sortida (inclou l'entrada i el desplaçament en bus) és de 35 €. Ja pots comprar l'entrada a l'OAC de l'Ajuntament fins al dimecres 19 de febrer.

Clara Segura i Bruno Oro presenten una comèdia hilarant i tendre sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs. Guillermo Peñalvar és un director de cinema argentí que ha d'enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula “Quiero nadar en tus ojos” que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l'actriu Roxana.

Avui, 10 anys més tard d'aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment. En canvi, el Guillermo, està vivint un declivi professional. La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir, però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.

La fitxa

Autors: Bruno Oro i Alejo Levis
Direcció: Clara Segura 
Repartiment: Clara Segura i Bruno Oro

Cartell

Diputació de Barcelona
^