X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Educar en la diversitat, a debat. AJORNADA

L'activitat tindrà lloc dijous 19 de març, a la Biblioteca de Llavaneres, i pretén formar i orientar les famílies amb consells pràctics per ajudar-les en la tasca d'atendre els seus fills, atenent les seves capacitats i els seus trets específics.

Eduquem en famíliaEl proper dijous 19 de març, a les 18 h, la Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres acollirà la xerrada 'Educar en la diversitat de capacitats',  que anirà a càrrec de Jordi i Araceli de Jordiclown.

Moltes famílies viuen amb el neguit de reconèixer que el seu fill és 'diferent' a l'infant que havien projectat en els seus pensaments. Gestionar la realitat en el dia a dia potser una tasca molt difícil sense un bon acompanyament emocional i un entorn afavoridor per atendre els neguits en la criança.
Al llarg de l’activitat es contextualitza el concepte de diversitat i coeducació. Alhora es reflexiona sobre els neguits i les pors de les famílies en el desenvolupament del seu infant, mostrant estratègies als participants per reconèixer i valorar les seves competències i capacitats.
La proposta forma part de la iniciativa 'Eduquem en família'. Activitats de suport a la funció educativa de les famílies, de la Diputació de Barcelona, i compta amb el suport de la regidoria d’Educació de Llavaneres.

Cal inscripció prèvia aquí.

Diputació de Barcelona
^