X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oberta la convocatòria d'ajuts de suport psicològic per a infants i joves
Aquest és el tercer any que l'Ajuntament de Llavaneres impulsa aquesta acció

La regidoria d'Educació dona continuïtat al pla d'ajuts de suport psicològic per a infants i joves i ja és la tercera edició. L'origen d'aquest projecte va ser la demanda plantejada en els pressupostos participatius dels anys 2017 i 2018 i el consistori vol continuar apostant-t'hi tenint en compte la bona acollida. El pla està dotat amb 18.000 euros, que es destinaran a cobrir les necessitats de tractaments psicològics de llarga durada amb derivació a gabinets externs.

L’Ajuntament té oberta la convocatòria d’un pla d’ajuts de suport psicològic per a infants i joves. Les bases de la convocatòria es van publicar ahir en el BOPB i ja es poden descarregar del tauler d'anuncis municipal.

Oferir suport psicològic per a joves va ser la primera opció de la tria del Pressupost Participatiu 2018, impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana. En el pressupost participatiu del 2017 ja es va fer una primera dotació d'ajuts psicològics de la mateixa quantitat, en aquell cas adreçat a infants derivats des de les escoles. Per aquest 2020, la proposa s'adreça tant a infants com a joves.

Als ajuts hi pot accedir qualsevol persona i/o família empadronada al municipi i amb una antiguitat mínima de 6 mesos, en una situació de dificultat socioeconòmica. Tindran accés prioritari les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i exclusió >El procediment de concessió establert és que els beneficiaris d'aquests ajuts siguin escollits per la Comissió social de cada escola i de l'Institut, amb informe favorable de l'EAP, de la psicòloga municipal i dels tècnics de les regidories de Benestar Social i Educació. No s’han establert terminis de presentació de sol•licituds, ja que l’ajut s’oferirà durant tot l’any. 

Per a més informació consulteu el següent enllaç.  

estudiants ajuts

Diputació de Barcelona
^