X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.02.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La rua de Carnestoltes fa el ple al carrer
Mussols Deluxe guanya el premi a la millor comparsa i el jurat premia també la Llar Sant Francesc i els Super Llavazings

Una dotzena de comparses va participar dissabte 22 de febrer en la gran rua de Carnestoltes, organitzada per la regidoria de Cultura de Llavaneres. Va ser una gran festa, amb molta gent al carrer i molta diversió. A més de les comparses, l'Ajuntament vol agrair la participació de l'Escola de Música de Llavaneres, que va estrenar banda per a l'ocasió. També hi van posar música i ritme Els Batubanyuts. No hi van faltar el discurs pocasolta del rei i la reina Carnestoltes, a qui queden pocs dies de regnat. T'ho recordem en aquest àlbum de fotos.

El premi a la millor comparsa, dotat amb 250 euros, va ser per a Mussols Deluxe. En canvi el premi a la millor carrossa va quedar desert perquè no hi va haver inscrits i el jurat del concurs va decidir dividir els 450 € entre una segona i una tercera comparsa. Els premiats van ser els venedors de crispetes de la Llar Sant Francesc i els Super Llavazings.

La celebració del Carnaval 2020 a Llavaneres va començar amb l'escudella de recapte, servida diumenge 16 de febrer a El Casal de Llavaneres, i va continuar Dijous Gras amb el tast de butifarra d'ou i truita dels comerciants del carrer de Munt, que es van convertir durant unes hores en mafiosos d'Al Capone.

Després de l'èxit de la rua i del concurs de disfresses de dissabte a la tarda, ara serà el torn de l'enterrament de la sardina. El proper dimecres a la tarda dues comitives de ploraners sortiran des de les escoles de primària, Serena Vall i Jaume Llull, a tres quarts de cinc, i s'aplegaran a la plaça de la Vila. Encara no t'hi has apuntat? Més informació aquí.

Guanyadors del concurs de disfresses del Carnaval 2020
Guanyadors del concurs de disfresses del Carnaval 2020
  
Guanyadors del concurs de disfresses del Carnaval 2020
Guanyadors del concurs de disfresses del Carnaval 2020

Informació relacionada
L'enterrament de la sardina es consolida com a cloenda de la celebració del Carnestoltes a la vila
Dimecres, 26 de febrer de 2020
Rua des de les escoles Serena Vall i Jaume Llull fins a la plaça de la Vila.
Dissabte, 22 de febrer de 2020
Diumenge, 16 de febrer de 2020
Diputació de Barcelona
^