X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cap alumne sense ordinador!
Llavaneres dotarà de dispositius i connectivitat les famílies que no en tinguin perquè els seus fills puguin seguir el curs de manera telemàtica

Les regidories de Noves Tecnologies i d'Educació de l'Ajuntament de Llavaneres estan treballant conjuntament per dotar els alumnes que ho necessiten de dispositius i de connectivitat. Aquesta acció vol contribuir a què tots els alumnes del poble puguin seguir el curs escolar des de casa i es fa possible gràcies a la cessió de 21 ordinadors que han fet els centres escolars de Llavaneres.

Actualització 24/4. Els dispositius s'han repartit durant tota la setmana i les tasques finalitzaran avui amb el lliurament del darrer dispositiu dels 22 que finalment s'han distribuït entre famílies de Llavaneres. En tot cas, la regidoria d'Educació ontinua treballant per si s'han d'atendre nous casos.

Els ordinadors es faran arribar a les famílies segons la relació fixada pels centres escolars. Aquesta cessió es completarà amb l'actuació de l'Ajuntament per dotar unes 12 famílies de connexió a internet. En aquest cas, se'ls facilitarà un mòdem i una targeta de 60 GB.

Les tasques van començar ahir amb la posada en marxa de set ordinadors de l'Escola Serena Vall i continuen aquest matí amb la programació de catorze dispositius més, en aquest cas de l'Escola Jaume Llull. El consistori i el departament d'Educació fa tres setmanes que treballen per poder fer realitat aquest projecte i evitar, d'aquesta manera, la fractura digital entre les famílies. La previsió és que el material es pugui lliurar entre dilluns 20 i dimarts 21 d'abril. Un cop les escoles reprenguin el curs presencialment, els dispositius es recolliran i es retornaran als centres.

Cap alumne sense ordinador

Diputació de Barcelona
^