X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Biblioteca reobre l'1 de juny
En horari de tarda i amb cita prčvia

La fase 1 de desescalada de l'estat d'alarma a causa de la Covid-19 permetrà que la Biblioteca de Llavaneres pugui reobrir les seves portes a partir de dilluns 1 de juny. De moment, s'hi oferiran serveis de préstec (llibres, revistes, pel·lícules...) i retorn de documents a les bústies de l'entrada -entrant a mà dreta-. Per accedir a les instal·lacions caldrà demanar cita prèvia, aquí. L'horari previst és de dilluns a divendres de 17.30 a 21 hores.

En aquesta primera fase de reobertura, després d'haver estat tancat des del 12 de març, l'equipament mantindrà les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

El pas previ ha estat la redacció d'un protocol de seguretat i prevenció: el més important és garantir la seguretat dels treballadors i dels usuaris. Per aquest motiu, la biblioteca es dotarà de material sanitari de protecció i es vetllarà perquè les persones mantinguin la distància de seguretat de dos metres. Tot el que sigui necessari per contribuir a prevenir la proliferació del virus.

Aquí podeu consultar el decret de reobertura.

Confinament actiu

Des del tancament de l'equipament, una de les prioritats ha estat mantenir el contacte amb els usuaris a través de les xarxes socials. A més d'atendre les seves consultes, s'ha ofert informació de l'ampliació de terminis del retorn de documents en préstec així com del tancament de les bústies de recollida. A més, s'ha donat a conèixer l'opció de sol·licitar un carnet de biblioteques virtual, en cas que no se'n disposés, per tal de poder accedir a serveis de consulta digital a través de l'e-Biblio.

Servei de Préstec

  1. Demana cita prèvia aquí, o bé trucant al 937 926 872, dins de l'horari d'obertura, o enviant un correu electrònic a b.st.andreulla@diba.cat.
  2. Indica quin document vols, el teu nom, cognoms, número de carnet de la biblioteca i dia i hora preferent de recollida. Pots consultar els títols disponibles a través del Catàleg Aladí.
  3. Un cop gestionada la petició, la Biblioteca t'indicarà quan pots anar a recollir la teva comanda. Vés-hi a l'hora indicada, intenta ser puntual.
  4. L'atenció serà personalitzada i només podrà haver-hi una sola persona dins la biblioteca. Quan vinguis, espera el teu torn i segueix les indicacions que trobaràs a l'entrada de l'edifici.
  5. Vés-hi amb mascareta i posa't gel hidroalcohòlic només entrar a la biblioteca.
  6. Si tens febre o altres símptomes de la Covid-19, creus que pots tenir el virus o has tingut contacte recent amb algun cas positiu, anul·la la teva cita.

Servei de Retorn

  1. Les devolucions s'hauran de fer únicament a la bústia de retorn, en l'horari d'obertura de la biblioteca. Fora d'aquest horari, la bústia romandrà tancada.
  2. La data de venciment dels documents s'ha renovat fins al 31 de juliol.
  3. Els documents retornats estaran 14 dies en quarantena. Passat aquest termini tornaran a estar disponibles per ser prestats.

Recorda que la biblioteca segueix oferint servei de préstec virtual a través de la plataforma eBiblioCat i atenció personalitzada al correu electrònic b.st.andreulla@diba.cat.

A més, se segueixen oferint activitats i promoció lectora a les xarxes socials.

CONTACTA'NS

Horari: de dilluns a divendres, de 17.30 a 21 hores

Clòsens, 65
937 926 872
b.st.andreulla@diba.cat

Cita prèvia

Biblioteca municipal de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^