X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.06.2020
Versiķ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Minerva es reinventa
Els dos eixos d'aquesta festa major sķn la simultanietat de propostes i l'aposta per artistes locals

Celebrar la nostra festa major d'estiu perō evitar aglomeracions. Aquesta ha estat la filosofia de la regidoria de Cultura i Festes, i també de les ārees d'Esports i Joventut i de les entitats locals, a l'hora de confeccionar el programa de la Festa Major de La Minerva 2020. Trobareu un programa de festes totalment diferent, adaptat a les circumstāncies socials d'aquest desconfinament per la Covid-19.

La Minerva 2020Del 17 al 20 de juliol, la festa major d'estiu de Llavaneres s'escamparā per quatre espais neurālgics. Cada espai estarā identificat amb un color; i per cada color hi haurā una polsera diferent. Els quatre escenaris on passarā prācticament tot sķn: el parc de Ca l'Alfaro, blau; el pati de l'escola Serena Vall, groc; el parc de Sant Pere, verd; i el pati d'El Casal de Llavaneres, rosa. Aquests mateixos colors sķn els que dominen el programa de la festa, que ha estat elaborat per la dissenyadora local Laia Solé. Si voleu aconseguir la vostra polsera de manera anticipada, podeu demanar cita prčvia a l'OAC.

Explicat en paraules del regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, els dos grans eixos de La Minerva 2020 sķn la dispersiķ d'actes, que s'oferiran de manera simultānia per afavorir la distribuciķ del públic i, en segon lloc, l'aposta per la gent del poble: artistes, tčcnics... Més que mai i en aquesta festa major de manera molt especial, l'Ajuntament vol fer costat a les empreses i als professionals del poble, tan castigats per la crisi econōmica en quč ha derivat la Covid-19. En aquesta mateixa línia i com a agraīment institucional, dues de les pāgines del programa de festa major -que es repartirā casa per casa a primers de juliol- inclou la publicaciķ dels noms de les empreses locals. Fins ara, el programa s'editava grācies a l'esforį publicitari dels comerįos i serveis locals: aquest any som nosaltres qui els volem agrair l'esforį.

Un dels exemples més evidents d'aquesta nova proposta de festa major és la Nit del Poble, que tindrā lloc divendres 17 de juliol. Hi haurā quatre muntatges diferents, un a cada espai. També ho sķn la multiplicaciķ dels pregons d'inici de la festa, aquest any tindrem quatre pregoners i seran persones del poble, implicades en la vida cultural, empresarial, esportiva i comercial. També hi haurā cinema a la fresca, contes i teatre al carrer; i no hi faltaran les propostes esportives: pitch and putt, caiac i pādel surf en família, i també la segona baixada d'andrōmines... Un munt d'activitats pensades per sortir al carrer, amb responsabilitat, i retrobar-nos després d'aquests mesos tan durs de confinament a casa.

Normes de seguretat

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres prendrā les mesures de prevenciķ necessāries per fer front a la Covid-19 i protegir al māxim els ciutadans, voluntaris i treballadors.

  • L’aforament dels espais serā limitat. Es distribuīran polseres de color per tal d’accedir a cada un dels quatre espais simultanis. A cada espai li correspondrā un color de polsera. No es podrā accedir a un espai que no es correspongui amb el color de la polsera.
  • Ús obligatori de mascareta en tots els espais i recintes.
  • Caldrā rentar-se sovint les mans amb el gel hidroalcohōlic que l’organitzaciķ colˇlocarā en llocs estratčgics a disposiciķ del públic.
  • Caldrā respectar en tot moment les instruccions de l’organitzaciķ en benefici de tots.

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix als pregoners, geganters, tčcnics, músics, dj’s, diables, batucaires, esportistes, associacions, gent jove, gent gran, voluntaris... i a tots els llavanerencs en general, el seu esforį i la seva implicaciķ per tal que aquesta Festa Major de la Minerva 2020 sigui tot un čxit!

Informaciķ relacionada
Dijous, 23 de juliol de 2020
Confinōlegs
Dimecres, 22 de juliol de 2020
Confinōlegs
Dilluns, 20 de juliol de 2020
Dilluns, 20 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Amb sortida simultānia
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Amb sortida simultānia
Divendres, 17 de juliol de 2020
Cada espai de la festa major d'estiu té un color i es pot obtenir una polsera per dia i per persona
Participa en la segona baixada d'andrōmines de la festa major d'estiu
Vols ser un dels vint participants en l'elaboraciķ d'un mural al passeig de Jaume Brutau?
Ajuda'ns a organitzar la Festa Major d'estiu de Llavaneres, que celebrarem del 17 al 20 de juliol
Diputaciķ de Barcelona
^