X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova definitivament el nou projecte executiu del pavelló
L'obra estŕ aturada des de fa més d'un any a causa del trencament del contracte amb l'anterior adjudicatari

El ple municipal va aprovar definitivament, dimarts 30 de juny al vespre, el nou projecte executiu del pavelló poliesportiu amb els vots a favor d'ERC, al govern, el PP, Movem Llavaneres i el PSC, el vot en contra de Ciutadans i l'abstenció de Junts per Llavaneres. És el pas previ a la licitació de les obres per reprendre la construcció de l'equipament, que es troba aturada a causa del trencament del contracte amb l'anterior adjudicatari. Us ho recordem en aquest especial de la revista Llavaneres Informa.

El ple municipal va donar llum verda dimarts al vespre al projecte executiu i al plec de clàusules administratives del contracte per a l'execució de l'obra de construcció del pavelló poliesportiu, PAV-3, al sector Els Ametllers. Al febrer, el projecte ja va superar l'aprovació inicial. En aquell moment, amb els vots a favor d'ERC i del PP, el vot en contra de C's i les abstencions dels grups municipals de Junts, Movem i el PSC. Podeu consultar aquí l'acta de la sessió (pàg 13).

Antecedents

El projecte d'execució d'obres de construcció del pavelló, redactat per Pallejà-León SLP, es va aprovar definitivament el 27 de juny de 2017, amb un pressupost d'execució de 6.283.239,66 euros. Al setembre de 2019, però, el ple de l'Ajuntament va aprovar la rescissió del contracte executiu, formalitzat el 28 de març de 2018 amb Rogasa Construcciones y Contractas SAU, per diferències insalvables amb la constructora.

Davant la necessitat de tornar a licitar les obres, l'Ajuntament ha hagut de redefinir el projecte i ara es disposa a posar fil a l'agulla per finalitzar la construcció de l'equipament. La modificació d'execució de les obres de construcció del pavelló ha estat redactada per Pérez Piñana Arquitectes i el projecte té un pressupost total d’execució de 3.017.283,18 euros.

Obres pavelló

Diputació de Barcelona
^