Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Anul·lem la Festa Major de La Minerva
La decisió s'ha pres en una reunió extraordinària del govern municipal

El govern de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha decidit anul·lar tot el programa de la Festa Major de La Minerva 2020. La decisió ha estat molt meditada i debatuda i respon a criteris de responsabilitat social, donada l'actual situació de possible rebrot a Catalunya de la Covid-19.

Els motius de la decisió
La reactivació del virus que està provocant un augment de casos arreu del país així com la preocupació ciutadana que ens heu fet arribar per molts i diversos fòrums i que el govern comparteix han estat cabdals a l'hora de prendre la determinació de suspendre íntegrament totes les activitats que s'havien programat. També s'ha valorat de manera molt especial la possibilitat que algunes de les propostes poguessin generar situacions no desitjades, que ens haurien pogut desbordar.

La prioritat, la salut de les persones
El govern municipal ha optat per evitar cap possibilitat de posar en risc la salut de les persones que poguessin assistir a les propostes festives i, de retruc, a molts d'altres. La prioritat és i serà vetllar per la seguretat del conjunt de la població.

Increment de casos
Cal insistir que en el moment en què l'Ajuntament va començar a difondre el programa de festa major, les autoritats sanitàries competents no preveien en cap cas una situació d'augment de casos tan significatiu en aquestes dates. Les mesures de seguretat previstes (control d'accés, control de temperatura corporal als recintes, rentat de mans i ús de mascareta obligatoris), tot i ser molt estrictes, podrien haver acabant no essent efectives si no s'haguessin seguit fil per randa.

Activitats ajornades
Confiem que tothom entendrà la decisió i volem aclarir que les activitats es traslladaran, en la mesura del possible i en funció dels esdeveniments, a la tardor. Per tant, demanem a les persones que havien recollit les polseres per assistir als actes de la festa major que les conservin: intentarem garantir-ne la seva assistència el dia que l'activitat finalment es pugui dur a terme.

Agraïment a les entitats
A través d'aquest comunicat oficial del govern municipal volem agrair enormement la tasca i la implicació de les entitats amb qui coorganitzàvem aquesta proposta de La Minerva 2020 i que s'hi havien bolcat al complet.

Un acte de responsabilitat compartida
Us demanem que ens ajudeu a difondre el contingut d'aquest comunicat. Estem convençut que és el camí correcte i també que amb responsabilitat compartida i tenint molt clar que no podem abaixar la guàrdia, acabarem superant plegats aquesta pandèmia.

Informació relacionada
Dijous, 23 de juliol de 2020
Confinòlegs
Dimecres, 22 de juliol de 2020
Confinòlegs
Dilluns, 20 de juliol de 2020
Dilluns, 20 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Diumenge, 19 de juliol de 2020
Amb sortida simultània
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Dissabte, 18 de juliol de 2020
Amb sortida simultània
La segona baixada d'andròmines estava prevista per aquest dissabte 18 de juliol
Cada espai de la festa major d'estiu té un color i es pot obtenir una polsera per dia i per persona
Els dos eixos d'aquesta festa major són la simultanietat de propostes i l'aposta per artistes locals
Diputació de Barcelona
^