Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tribut
Exhaurides les entrades pel concert de Beatl's, el primer del cicle 'Can Caralt, obert per vacances'
El nou sistema de reserva de localitats en línia ha estat un čxit i es tornarŕ a posar en funcionament el prňxim dilluns per a poder fer la reserva pel concert d'aquella setmana

Des de mig matí, les entrades pel concert dels Beatl's, el primer del cicle 'Can Caralt, obert per vacances' estan exhaurides. Precisament, avui s'ha estrenat el nou sistema de reserva d'entrades i activitats a través de la web municipal, així com el número de telčfon exclusiu per atendre les demandes de reserva. El prňxim dilluns dia deu d'agost, aquest sistema es tornarŕ a obrir per la reserva de localitats del concert d'aquella setmana.

Les regidories de Cultura i de Noves Tecnologies han estrenat avui un nou sistema per reservar les entrades a concerts i activitats municipals a través de la web, així com el telèfon que s'ha habilitat per aquestes demandes. El sistema ha estat tot un èxit i a mig matí han quedat exhaurides les entrades pel concert de Beatl's, el primer del cicle 'Can Caralt, obert per vacances', que tindrà lloc el pròxim divendres set d'agost. L'aforament del cicle 'Can Caralt, obert per vacances 2020' és limitat, per la qual cosa la reserva d'entrades es pot fer fins que s'exhaureixen les localitats i cada persona en pot reservar un màxim de quatre.


Cada dilluns s'obre la reserva d'entrades corresponent al concert del divendres d'aquella mateixa setmana. Així, a partir del pròxim dilluns, dia deu d'agost, es tornarà a obrir el sistema de reserva a través d'un enllaç a la web municipal, per poder reservar les localitats corresponents al concert de Núria Graham, el segon del cicle 'Can Caralt, obert per vacances', que se celebrarà el catorze d'agost. Per accedir a l'enllaç caldrà clicar a l'apartat 'reserva prèvia' i igualment s'habilitarà el telèfon 937023625 de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores, fins que exhaureixin les localitats, tal com ha passat en aquesta ocasió.

Recordeu:
En fer la reserva en línia, rebeu un codi sms al telèfon mòbil i un correu electrònic amb els tiquets. El dia del concert, per accedir al recinte, cal que mostreu les entrades, sigui impreses en paper o amb la pantalla del telèfon. Els tiquets incorporen un codi QR amb el que podreu accedir al recinte el dia del concert.

Els jardins de Can Caralt obriran les portes a les 21 hores, una hora abans de l'inici del concert i per accedir-hi caldrà dur el DNI i l'entrada impresa o al mòbil.

Mesures higienicosanitàries per al cicle 'Can Caralt, obert per vacances 2020'
• Per accedir al recinte és obligatori l'ús de la mascareta.
• Cal respectar la distància de seguretat, per la qual cosa no es poden moure les cadires i s'ha de mantenir la manera com s'han disposat.
• No hi haurà taules ni servei de bar.

El cartell:

'Can Caralt, obert per vacances' es prepara per una edició molt especial

INFORMACIÓ RELACIONADA:Divendres, 7 d'agost de 2020: 'Can Caralt, obert per vacances': Beatl's

Divendres, 14 d'agost de 2020:  'Can Caralt, obert per vacances': Núria Graham

Divendres, 21 d'agost de 2020:'Can Caralt, obert per vacances': Fantasia quintet

Divendres, 28 d'agost de 2020:'Can Caralt, obert per vacances': Ignasi Terraza Trio

Diputació de Barcelona
^