X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres commemorarà la Diada amb una ofrena floral esglaonada i sense públic
Només hi podran participar els representants de les entitats en torns de deu minuts

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres introduirà mesures excepcionals per a la celebració de l'acte institucional de l'Onze de Setembre d'aquest any 2020. La principal novetat és que no hi podrà assistir públic i que l'ofrena floral es farà de manera esglaonada, en torns de deu minuts per a cada entitat participant. Seguiu-lo en directe aquí.

La regidoria de Cultura està en contacte aquests dies amb les entitats i associacions de Llavaneres per convidar-los a prendre part de la tradicional ofrena floral davant del monument de Rafael de Casanova de la vila, ubicat al parc del Primer d’Octubre. Serà, però, una celebració sense presència de públic com a mesura de restricció per la Covid-19 i hi haurà un màxim de cinc representants per entitat: tothom haurà de dur mascareta de manera obligatòria i caldrà mantenir la distància de seguretat entre persones. Les entitats locals poden confirmar la seva participació per correu electrònic a cultura@ajllavaneres.cat.

L’acte començarà a les onze del matí amb la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà, amb la hissada de la senyera i amb un breu discurs a càrrec de l’alcalde de Llavaneres, Nani Mora. Tot seguit, es donarà pas a l’ofrena floral del consistori i al Cant dels Segadors. La cobla Ciutat de Cornellà oferirà música en directe durant tot l’acte.

Restriccions de l'ofrena floral a causa de la Covid-19  

  • Cada entitat o associació serà convidada per ordre alfabètic i en torns de deu minuts per participar en l'ofrena.
  • La limitació és de cinc representants, com a màxim.
  • L'horari serà d'11:10 a 14:20 hores.
  • No hi haurà públic.
  • L'acte es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres.

11 de Setembre de 2020

Diputació de Barcelona
^