X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Jaume Ribas, al Museu de Llavaneres
L'exposició s'obre divendres 25, de 18 a 20 hores, respectant les mesures sanitàries

El Museu de Llavaneres donarà a conèixer, del 25 de setembre al 25 d'octubre, l'obra de l'artista vallesà Jaume Ribas. La mostra porta per títol 'Pedra negra' i s'obrirà el proper divendres 25, de 18 a 20 hores. A causa de la Covid-19, l'accés és restringit i cal seguir les mesures de seguretat sanitàries. A Llavaneres podrem veure una vintena d'obres dels seus darrers treballs. Aquí podeu descarregar el catàleg de l'exposició.

Jaume Ribas és nascut a Palou (Vallès Oriental) el 1944. Estudia art a Eina, on es formarà en dibuix, pintura i gravat. Hi descobreix l'art del segle XX i tot un ventall de tècniques i enfocaments artístics. Realitza exposicions a diverses sales del nostre país, Alemanya, França i Suïssa.

Els seus treballs formen part de la col·lecció de 'la Caixa', del Museu Nacional d'Art de Catalunya i de les seccions gràfiques del British Museum i del Museum of Contemporary Art de Los Ángeles. El 2003, publica Les hores de l'or, amb textos de Vicenç Altaió, un llibre editat en català i alemany que es va exposar a la mostra visualKultur.cat, al Museum für Angewandte Kunst de Frankfurt, en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt de 2007.

Horaris de visita

  • De dimecres a divendres, de 17 a 20 hores.
  • Dissabtes, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
  • Diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

Jaume Ribas: 'Pedra negra'

Diputació de Barcelona
^