X
Estat d'alarma: Covid-19.
Notícies
29.09.2020
30 noves idees per al Pressupost Participatiu 2021

Els veďns participants del grup motor han aportat les seves propostes i els tčcnics municipals ja han valorat les idees. Ara obrim la fase de suports: un primer filtratge abans de la tria final. Si formeu part de l'equip de treball, cliqueu aquí.

Els tčcnics de l'Ajuntament ja han analitzat les 30 propostes d'accions que els veďns han proposat perquč siguin finançades pel Pressupost Participatiu 2021 i ara arriba el moment per fer una primera tria. Els ciutadans participants en aquest procés participatiu poden donar suport a aquelles que creuen que s'haurien de portar a terme. Cada participant disposa de cinc suports. Tenen temps fins diumenge 4 d'octubre. Les vint propostes que hagin obtingut més suports passaran a la següent fase de valoració i de tria final.

Tot seguit, del 5 a l'11 d'octubre, arribarŕ la fase de priorització. Preseleccionades les propostes finalistes per part de la ciutadania i valorades econňmicament per part de l'Ajuntament, els membres de l'equip de treball podran decidir, sobre un total de vint propostes, quines són les que consideren que s'han d'incorporar al Pressupost municipal de l'any 2021. Es podran escollir tantes propostes com es vulgui, sempre i quan la suma dels seus imports no superi el 100.000 d'euros.

El procés participatiu es tancarŕ dimecres 14 d'octubre amb una sessió telemŕtica de tria final.

panoramica Llavaneres
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^