Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
24
octubre
2008
19:30h
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Sortida al teatre: FAMA
fama

Sortida al teatre del mes d'octubre. L'obra es representa al teatre Apolo de Barcelona. La compra d´entrades (no es fan reserves) es realitza a l'edifici de Ca l´Alfaro. El termini per adquirir les localitats finalitza divendres 3 d´octubre.

Inspirat en el film i la popular sèrie televisiva dels anys vuitanta, està ambientada en els últims anys de la cèlebre High School for the Performing Arts, al carrer 46 de Nova York. Fama -El Musical- és una història agredolça però definitiva, inspirada en un grup variat d'estudiants que es comprometen durant quatre anys a un treball artístic i acadèmic exhaustiu amb candidesa, humor i dedicació.

L'espectacle explora els temes als quals s'enfronta molta gent jove d'avui dia: situacions de prejudici, identitat, confiança en si mateixos, cultura, sexualitat, abús de substàncies i perseverança.

Amb les seves maneres tòpiques, una selecció multiètnica d'actors, cantants, ballarins i instrumentistes, i repertoris musicals de pop contemporani d'alta energia entre els quals s'hi inclou el títol de la cançó de més èxit “Fame”, Fama -El Musical-, és l'espectacle ideal per a totes les audiències.

Fitxa tècnica:
Idea original: David de Silva
Guió: José Fernández Lletres: Jacques Levy Música: Steve Margoshes. Orquestració: Harold Wheeler & Steve Margoshes
Direcció: Ramon Ribalta
Direcció musical: Oleguer Alguersuari
Coreografia: Coco Comín

Lloc Plaça de la Vila (lloc de sortida)
Organitza Regidoria de Cultura
Preu 50€ (inclou entrada i autocar)
Diputació de Barcelona
^