Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Mirades', a Can Caralt
Anna Guerra presenta l'exposició 'Mirades', un mirall de coneixement d'un mateix, que explora la relació entre el que es veu i el que s'interpreta

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acollirà, del 30 d'octubre al 22 de novembre, l'exposició de pintures 'Mirades', de l'artista Anna Guerra (Valls, 1966). L'artista, afincada a Sant Cugat del Vallès, és la guanyadora del IV Concurs de Pintura i Escultura de l'any 2018. Guerra també va ser la guanyadora del concurs de la imatge de la Festa Major de la Minerva de 2015. La mostra s'obrirà divendres 30, de 18 a 20 hores, seguint les mesures de protecció a causa de la Covid-19, però no hi haurà inauguració a causa de les noves restriccions.

'Mirades' és un mirall de coneixement d'un mateix. Dues escenes simultànies que s'observen, dialoguen. És la relació entre el que es veu i el que s'interpreta. La sèrie es divideix en dues parts.

Per una banda, pretén apropar el públic a la mínima expressió del rostre: la mirada. Mirades tendres i dolorides, inquietants i ambigües. Esguards d'esperança que ens han ajudat a travessar aquests moments imprevisibles i que diuen sense necessitat de pronunciar paraula.

Per altra banda, l'obra restant és allò que observem, el panorama respectiu que amaga l'anterior, la qual convida l'espectador a l'autoreflexió del seu propi interior. És la subjectivitat davant l'abstracció nua i transparent interpretada pel desconegut.


Horaris
L'exposició es pot visitar de dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius d'11 a 14 h.

Rètol

Diputació de Barcelona
^