X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La formació en línia s'imposa en el Forma't 2020
La regidoria d'Ocupació obre inscripcions per a un curs de francès d'atenció al client, adreçat al sector de la restauració i els serveis

La pandèmia mundial de la Covid-19 ha afectat també el cicle Forma't 2020. Per aquest motiu, la majoria de propostes s'han ofert de manera telemàtica. Per part de la regidoria d'Ocupació, en aquests moments, hi ha en marxa tres formacions que s'estan duent a terme de manera simultània en un format no presencial. Es tracta de cursos per a persones en cerca i/o millora de feina i per a joves, principalment. Aquest 2020, el cicle Forma't es consolida al municipi com una aposta ferma a favor de la formació, adreçada a totes aquelles persones que necessiten enriquir el seu perfil professional. Repassem, tot seguit, les darreres novetats.

Monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Des del 5 d’octubre i fins al 5 de desembre està en marxa el curs de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Una aposta en línia de 150 hores lectives i 160 hores pràctiques, a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol. La superació del curs comporta l’obtenció del diploma i del carnet de monitor d’educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Curs de vetllador escolar

El passat 13 d’octubre va començar el curs bàsic d’educació especial, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, i finalitzarà el 14 de desembre. Una proposta formativa per resoldre les necessitats esdevingudes en l'àmbit de l'atenció a infants amb necessitats educatives especials. El professorat està format per professionals del Departament de Sanitat i Psicopedagogia de la Fundació. La formació presentada té una certificació pròpia de la Fundació Pere Tarrés.

Curs d’anglès d’atenció al públic (Nivell B1)

Aquesta setmana finalitza el curs d’anglès que porta a terme l’acadèmia d’idiomes “The cat in the hat”. Processos resolutius d’aprenentatge de la llengua anglesa, per gestionar converses dins de l’àmbit professional de l’atenció al públic. El curs és també telemàtic.

Propera activitat

Per últim, la regidoria d’Ocupació prepara un curs de francès d’atenció al client, adreçat al sector de la restauració i els serveis (Nivell A2). Idiomes Mataró serà l’escola d’idiomes encarregada d’impartir aquest curs en línia de 30 hores de durada. Un curs per aprendre conceptes bàsics de la llengua francesa, amb exemples pràctics. El curs s'impartirà del 10 de novembre al 15 de desembre: tots els dimarts i dijous de 9.15 a 12.15 hores. Inscripcions obertes, aquí.

Curs de francès. Forma't 2020

Informació relacionada
El Forma't 2021 inclou una proposta en línia gratuïta
Dimarts, 10 de novembre de 2020 (*fins al 15-12-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dimarts, 13 d'octubre de 2020 (*fins al 27-10-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dimarts, 13 d'octubre de 2020 (*fins al 14-12-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dimarts, 6 d'octubre de 2020 (*fins al 5-11-2020)
Inscripcions obertes, aquí.
Dilluns, 5 d'octubre de 2020 (*fins al 5-12-2020)
El Forma't 2020 inclou una proposta en línia i a un preu reduït
A causa de la pandèmia, la majoria de propostes de formació es faran en línia
Diputació de Barcelona
^