X
Emergčncia per sequera!
Notícies
20.11.2020
Gent del Barri s'acomiada amb bones sensacions
Durant el procés participatiu, el consistori ha pogut recollir desenes de demandes dels veďns

La segona edició de les assemblees de Gent del Barri ha servit per consolidar aquest projecte de participació ciutadana. La proposta era molt clara: set barris, set assemblees. El resultat: catorze hores de debat amb els veïns de tots els racons del poble que van sumar-se a la iniciativa. Si hi heu participat, avalua'ns.

La valoració per part de la regidoria de Participació Ciutadana d'aquesta segona edició de Gent del Barri és molt positiva, i també ho són els comentaris recollits per part dels participants al final de cadascuna de les set sessions que, a causa de la pandèmia, s'han fet de manera telemàtica. El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es va engegar el 9 de novembre i es va tancar dimecres 18.

Properament, l'espai ajllavaneres.cat/barris20 recollirà un resum de cadascuna de les set assemblees. Uns documents que serviran tant als veïns que han participat a les sessions com al consistori per fer memòria de les reclamacions plantejades a les assemblees. També permetrà a les persones que no s'hi van connectar conèixer-ne les peticions i respostes.

A més del regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, totes les sessions van comptar amb l'assistència de l'alcalde, Nani Mora, i molt sovint del regidor de Medi Ambient, Mobilitat i Serveis i Obra Pública, Jordi Roldós, i de la primera tinent d'alcalde, Gemma Martín. I és que el debat a l'entorn de la recollida d'escombraries i també sobre l'estat dels carrers van ser els que van copsar més l'atenció dels veïns participants. A més, a cada sessió es va connectar el regidor de barri.

Contacte

Si voleu rebre més informació d'aquest procés participatiu, podeu fer-nos arribar les vostres dades emplenant aquest formulari.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^