X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
"Jo no puc canviar el món però sí el tros que m'envolta"
Escrit de Carolina Terri, membre del Consell d'Infants 2019-2020

Em dic Carolina Terri i vaig a 1r d'ESO al Institut de Llavaneres. Durant els passats dos cursos vaig tenir l'oportunitat de formar part del consell d'infants, que sí que m'agradaria seguir formant part.

En aquest escrit voldria explicar el motiu pel qual vam escollir tractar el tema Let's Clean Up Llavaneres. Tots els membres del consell vam trobar que era un tema molt interessant i a la vegada molt important.

Hem de fer alguna cosa per evitar l'escalfament global i la contaminació. Les conseqüències son molt greus: sequera, pèrdua de biodiversitat, canvi climàtic, etc.

Vam pensar que si escolliem aquest tema podríem ajudar una mica a canviar el nostre futur, tots esteriem una mica més informats , una mica més conscienciats.

Hem de respectar la natura i el medi ambient. Aplicar el concepte de LES TRES R faria que tot anés a millor. Les bases son: Reduir el que comprem/gastem, Reutilitzar tot el que puguem i Reciclar tot el que ja no pot tenir un altre ús... De nosaltres depèn el nostre futur!

Hi ha gent que no li dona importància a aquest tema, i hi ha gent que diu que és important cuidar el nostre entorn, però després ells no hi contribueixen. Una persona sola no pot canviar el món, però sí que hi pot ajudar a canviar-lo i que tots el vulguem canviar...

En conclusió tots hem d'ajudar a que això canviï...pel nostre propi benestar...

JO NO PUC CANVIAR EL MÓN, PERÒ SÍ EL TROS QUE M'ENVOLTA

Nota: Crec que estaria ben trobat que els alumnes tinguessim la oportunitat de fer escrits/aportacions per la revista del poble.

Una abraçada virtual,

Carolina Terri

Diputació de Barcelona
^