Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres incorpora un agent cívic a la plantilla
Conscienciarà sobre les mesures de prevenció sanitàries per lluitar contra la pandèmia, fomentarà el bon ús dels contenidors de reciclatge i farà pedagogia sobre civisme

L'Ajuntament de Llavaneres incorporarà un agent cívic a partir del proper 1 de desembre. Entre d'altres, tindrà com a principal missió concienciar la població de la necessitat de complir amb les mesures de restricció i de seguretat per aturar els contagis de la Covid-19. La contractació té una durada de nou mesos a jornada completa i es realitza a través del Consell Comarcal del Maresme, gràcies a una subvenció extraordinària de la Generalitat de Catalunya, dins del programa Treball i Formació impulsat per fer front a la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Les funcions principals que desenvoluparà són les següents:

  • Conscienciar la ciutadania de les mesures higièniques establertes per combatre la crisi sanitària de la Covid-19, tant pel que fa a les mesures de protecció personal, a la importància de la distància social i com a la conscienciació sobre la nova realitat i les mesures de prevenció a adoptar.
  • Fomentar i conscienciar la ciutadania de la importància del reciclatge i del respecte pel medi ambient i en especial del bon ús dels contenidors de reciclatge.
  • Fomentar actituds cíviques en relació a la tinença d’animals domèstics, la bona convivència veïnal, el respecte per la multiculturalitat i diversitat de les persones en tots els àmbits i en general la prevenció d'actituds inadequades en l’espai públic i en esdeveniments que puguin tenir lloc a la població.
Diputació de Barcelona
^