X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Generalitat anuncia les dates de preinscripció escolar
El procés serà telemàtic, amb el suport per a aquelles famílies que no disposin de mitjans

El departament d'Ensenyament ha anunciat que la preinscripció per al proper curs escolar 2021 serà del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d'educació infantil i primària, i del 17 al 24 de març a l'educació secundària obligatòria. El procediment es durà a terme de forma telemàtica i es farà costat a les famílies que no disposin de mitjans electrònics.

També es determinen les dates de previsió de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i cicles formatius de formació professional. El calendari és el següent:

  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig de 2021
  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021


Amb aquest avançament informatiu de les dates, els centres educatius ja podran tenir una aproximació per preparar la propera preinscripció. La resta de dates de la preinscripció i matrícula d’aquests ensenyaments, així com els calendaris de la resta d’ensenyaments, es concretaran quan es faci pública la resolució que regula tot el procés, a través del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Entrada a l'escola Jaume Llull en el primer dia d'escola

Diputació de Barcelona
^