X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comunicat: ampliació de la reserva de cita prčvia per al campament reial

L'Ajuntament de Llavaneres i la Comissió Municipal Cavalcada de Reis estem treballat per oferir una alternativa a les famílies que, dilluns passat, no van poder aconseguir entrades per al campament de Ses Majestats els Reis d'Orient del proper 5 de gener al parc de Ca l'Alfaro.

Després de valorar la situació i d'estudiar les possibles alternatives, s’ha decidit ampliar la franja horària del campament reial.

El proper dimarts 22 de desembre, a les 19 hores, reobrirem el formulari de cita prèvia. Hi podreu accedir a través del web municipal ajllavaneres.cat/reis21.

Aquestes són les noves franges horàries:

  • de 17 a les 18 hores
  • de 21 a les 21.15 hores

D’altra banda, Ajuntament i Comissió volen fer una crida entre la població per fer possible que cap infant del poble es quedi sense veure Ses Majestats. Cal tenir molt present que la festa s’adreça als més petits de la casa i, per tant, es demana que els adults cedeixin el màxim nombre possible d’entrades als infants.

El consistori recorda que estem immersos en una pandèmia mundial i que caldrà extremar les mesures de protecció per evitar situacions de risc durant la visita de Ses Majestats. Properament, es farà públic un protocol que caldrà seguir per poder participar en aquesta activitat.

Diputació de Barcelona
^